• June 6, 2023

Sipas Vera Orës martesën e mbajnë gjallë këto 2 rregulla të arta, a jeni dakord me të?

Edhe pse është mamaja e një prej artisteve më të famshme dhe më të suksesshme sot për sot në botë, Vera Ora nuk ka patur nevojë për famën e së bijës për të depërtuar te publiku. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Mjekja psikiatre nga Prishtina është e njohur për kontributin e saj në shërbimin kombëtar shëndetësor (NHS) në Mbretërinë e Bashkuar, por edhe për nismat e vazhdueshme në mbrojte të fëmijëve dhe grave të dhunuara.

Vera është vazhdimisht aktive në rrjete sociale ku ndan momente nga puna e përditshme, eventet e ndryshme ku është e ftuar apo pushimet, të cilat shpeshherë i kalon në mëmëdhe. Sot ajo dhe Besniku festojnë 35-vjetorin e martesës dhe për të rikujtuar këtë moment solemn, ajo ka postuar një foto nga dita e tyre më e lumtur dhe 2 rregullat e saj për të patur një marrëdhënie jetëgjatë.

“Ekzistojnë 2 rregulla të arta miq:

1. Gruaja ka gjithmonë të drejtë.

2. Kur mendoni se ajo e ka gabim, gjuajni me shpullë vetë dhe lexoni rregullin e parë.”-shkruan ajo me shaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *