• June 6, 2023

U shit mbi 4 mln lekë! Kjo është targa më e shtrenjtë deri më tani në Shqipëri

Ka fiksime të çuditshme. Ka nga ata që nuk kursehen vetëm të arrijnë atë që duan.Sa jeni të gatshëm ju të paguani për të pasur një targë të perosnalizuar për makinën tuaj? HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Në vendin tonë është rikthyer ky shërbim, teksa është zhvilluar dhe ankandi i parë të targave të personalizuara. Për herë të parë në Shqipëri është aplikuar një sistem rezervimi online për targat e serive të veçanta.

Targa e paguar më shtrenjtë ishte Targa “ZZ77ZZ u shit për 430,000 lekë, e pasuar nga targa “7ZZZ7 dhe targa ‘1K1NG’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *