• June 7, 2023

‘Dëgjo, nuk je me Olta Gixharin këtu. Unë jam Monika’!

Ish banorët e BBV janë përfshirë në projekte të tjera. Monika Lubonja dhe Gent Hazizi duket se janë në një projekt sëbashku.  LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Aktorja ishte e shtrirë në sht rat, ndërsa Genti gjysmë i zhѵ eshur, pasi kishin xhirimet e një skene të filmit “Tryeza e Zezë”, ku marrin pjesë të dy në role protagonistësh. Gjatë bisedës mes tyre nuk mungojnë edhe ng acmimet rreth eksperiencave në “Big Brother Vip”, e mes tyre u përmend edhe Olta Gixhari.

BISEDA MES TYRE:

Genti: Më kishte marrë malli për ty

Monika: Hiqi duart hiqi. Gent Hazizi dëgjo nuk je me Olta Gixharin këtu. Unë jam Monika.

Genti: Hë mo se e kemi skenë filmi tani.

Monika: Hë pra, unë jam Monika.

Genti: Ke qenë edhe ti te Big-u po hë

Monika: Kam qenë te Big-u, po Bigu jonë ishte 1-sh.

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *