• June 7, 2023

I pari i doli/ Eksperti bën paralajmërimin e fortë: Një tjetër ish-kryebashkiak do arrᶒstohet shpejt!

Në Top Talk me Juli Xhokaxhi është diskutuar sot arr estimi i ish kryebashkiakut të Durrësit, Vangjush Dako nën akuzën për shpërdorim detyre.Eksperti i Kriminalistikës, SHTYP KETU DHE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Ervin Karamuço ka paralajmëruar se këto ditë do të arr estohet një tjetër kryebashkiak, këtë herë e një bashkie të vogël.

Juli Xhokaxhi: Karamuço, priten zhvillime të tjera? Që do të thotë, jemi në qershorin e nxehtë të gjyqsorit dhe SPAK?

Mesa mendoj po, mesa di, nuk e di asgjë pas këtij hetimi që u hap. Gazetarët dhe Komiteti i gazetarëve po tregohet shumë i zgjuar këtë kohë, thjesht duke parë hyrjet dhe daljet në institucionin e SPAKUT, aty ku është dhe BKH dhe Prokuroria e Posaçme.

Arrijnë të dëshifrojnë, cilësimet e tyre se për çfarë po thirren, çështjet e mëpashme që ato janë hetuar ose janë përfshirë, që janë bërë mediatike, dhe arrijnë të japin deri diku se deri ku ka shkuar ky hetim dhe se çfarë hetimesh mund të priten. Dhe nga ajo që kemi parë ne gjatë kësaj kohe ka rezultuar shumë e saktë kjo.

Që ata që janë thirrur, ërfishë këtu edhe zotin Dako, menjëherë u mendua se diçka do të ndodhë. Tani nga pahndehmat që do të nodhë, dhe më pas vijnë informacione në rugë konfidenciale, që ta dijë dhe SPAKU, që nuk vijnë tek gazetarët, as tek pedagogët, por shkojnë tek politikanët fillimisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *