• June 7, 2023

Kjo eshte raca me e veqante e pulave qe njihen si pulat e dragoit ku nje prej tyre shitet me cmim te lart..(VIDEO)

Kjo eshte raca me e veqante e pulave qe njihen si pulat e dragoit ku nje prej tyre shitet me cmim te lart.Kjo është një pulë Đông Tảo. Shpesh të njohur si pulat e dragoit, këta zogj me këmbë të trasha mund të shiten për mbi 2000 dollarë. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Secilit mund t’i duhen vite rritje dhe kujdes të veçantë, dhe më të mirët madje marrin pjesë në garat e bukurisë në të gjithë Vietnamin. Pra, çfarë duhet për të rritur një pulë Dông Tảo dhe pse janë kaq të shtrenjta?

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te.

Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *