• June 7, 2023

Ky është 17-vjeçari shqiptar që vdiq trāgjikisht poshtë rrotave të kamionit në Greqi

Greqi- Publikohet foto e 17-vjeçart shqiptar nga Pogradeci që ka humbur je tën në një aksident tr agjik në Kavalla, Greqi.Mediat vendase raportojnë se vi ktima është 17-vjeçari Enea Topi, i cili humbi jetën teksa ishte duke lëvizur me motor me një person tjetër. SHTYP KETU DHE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Ai ka humbur kontrollin dhe motori është futur në rrotat e një kamioni të madh, që merrej me pastrimin e plehrave në Kavallë.

 

Greqi- Publikohet foto e 17-vjeçart shqiptar nga Pogradeci që ka humbur je tën në një aksident tr agjik në Kavalla, Greqi.

Mediat vendase raportojnë se vi ktima është 17-vjeçari Enea Topi, i cili humbi jetën teksa ishte duke lëvizur me motor me një person tjetër.

Ai ka humbur kontrollin dhe motori është futur në rrotat e një kamioni të madh, që merrej me pastrimin e plehrave në Kavallë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *