• June 7, 2023

Mjeshtri e vertet e dy luaneve duke ven ne prit nje krijes te eger..VIDEO

Mjeshtri e vertet e dy luaneve duke ven ne kurth nje derr te eger, Kapje spektakulare..VIDEO HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *