• June 7, 2023

Momenti kur nje helikopter Rrus del nga kontrolli dhe qellon ne ushtaret e tijj..VIDEO

Momenti kur nje helikopter Rrus del nga kontrolli dhe qellon ne ushtaret e tijj..VIDEO HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *