• June 7, 2023

Nena lind femijen e 7. Cudit te gjithe me ate qe thote

Natën mes 1 dhe 2 qershorit lindi Filomena. Ajo do të jetë motra më e vogël e Alex 15, Marzia 13, Samuel 10, Fabiana 7, Nicolò 4 dhe Désirée Pia 2 SHTYP KETU DHE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Filomena, një vajzë e bukur me peshë 3.2kg. Megjithatë, Filomena është femija e shtatë e çiftit.

Nena eshte shpreshur se:

 

Natën mes 1 dhe 2 qershorit lindi Filomena. Ajo do të jetë motra më e vogël e Alex 15, Marzia 13, Samuel 10, Fabiana 7, Nicolò 4 dhe Désirée Pia 2

Filomena, një vajzë e bukur me peshë 3.2kg. Megjithatë, Filomena është femija e shtatë e çiftit.

Nena eshte shpreshur se:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *