• June 7, 2023

Njihuni me djalin e Michael Jackson. Kopje si babai i tij. Foto

Në vitin 1996, Michael u martua me Debbie Rowe. Ajo ishte një infermiere dhe një mike e tij prej kohësh.Nga bashkimi i tyre erdhën dy fëmijë, një djalë i quajtur Michael Joseph Jackson Jr, i njohur zakonisht si Princi. SHTYP KETU DHE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Si dhe një vajzë të quajtur Paris-Michael Katherine Jackson. Sidoqoftë, marrëdhënia midis Michael Jackson dhe Debbie Rowe gjithashtu përfundoi me divorc në 1999.

Blanket tani është 21 vjeç dhe tani mban një emër tjetër. Bota e njeh tani si “Bigi” Jackson, dhe ai është rritur në një ngjashmëri të çuditshme me babain e tij të famshëm. Kur ai buzëqesh, fansat e Michael Jackson u cuditen për ngjashmërinë e tij të jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *