• June 7, 2023

Pamjet/ Dhia e tërbuar hedh turisten nga shkëmbi dhe pIagos dy të tjera

As në ëndrrat e tyre më të çmendura nuk do e kishit menduar atë që përjetuan 3 turistë nga Holanda kur u sulmuan nga një dhi teksa shëtisnin në Granada të Spanjës.Hap më poshtë Iinkun rekI’amues dhe shiko PAMJET/F0T0-VlDE0

Kafsha su lmoi fillimisht një grua 64-vjeçare, të cilën e hodhi nga një shkëmb 20 metra , si pasojë ajo theu kyçet e duarve.

Më pas dhia sul moi dy gra të tjera, të cilat ishin në shoqërinë e holandezes, duke i plagosur. Sipas Murcia Today, një grua u rrëzua pa ndjenja nga goditjet ndërsa tjetra shpëtoi me disa mavijosje.

 

Autoritetet u njoftuan nga një banor i zonës, i cili pa ngjarjen dhe madje kishte nevojë për ndihmën e një helikopteri për të shpëtuar tre gratë.

Operacioni për shpëtim ishte aq i vështirë për shkak të motit, saqë autoriteteve iu deshën më shumë se 15 orë për të mbërritur në vendngjarje.

Sipas ekspertëve, dhitë janë në sezonin e riprodhimit, gjë që i bën kafshët edhe më agresive./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *