• June 7, 2023

Po me SHIJ0VE njehere, i Ha rron tjerat. Jam e pa per mbajtshme. Ky esht nr im

Po me SHIJ0 VE njehere, i ha rron tjerat. Jam e pa per mbajtshme’, keshtu ka then ne nje video te hedhur ne profiIin e saja ne facebook nje vaijz rreth te 30. Po ashtu ka Ien edhe numerin e teI (Iexo edhe mePOSHTE, gjendet NUMRl:

Si duket esht kaq e sigurt qe po e shijuat ju do i ha rroni tjerat, keshtu ka then. Aj0 ka ber nje ker kes qe ju te K0MEN0NI dhe beni LlKE, qe te aj0o te ket mundsi ti shikoj dhe Iexoj te gjith nje e nga nje dhe te perzgjedhi dike. Per NUMERlN e teI, mjafton taHAPNI keteeREKLAMEN menjehereKETU P0SHT dhe juSHFAQET numeri i teI. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *