• June 7, 2023

Qeni pit-bull “shqyen” 10-vjeçarin, nëna identifikon trupin vetëm nga këpucët e të miturit

Ngjarja ka ndodhur në Caerphilly, në Uellsin jugor, ku i mituri u shqye nga qeni, që ishte në pronësi të fqinjëve të familjes. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

Nëna ka përshkruar momentin tro nditës, kur iu desh të identifikonte trupin e djalit të saj vetëm nga këpucët e tij, pasi ai nuk mund të njihej nga fytyra për shkak të dë mtimeve të rënda që k afsha i kishte shkaktuar.

Pronari i qenit kishte me nduar ta vr iste atë, vetëm disa ditë para ngjarjes së tmerrshme, për shkak se kishte frikë se ai do e sul monte. Tashmë qeni është v rarë nga autoritetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *