• June 7, 2023

TEST/ Zgjidhni një bretkosë dhe zbuloni se si të mund të bëheni të pasur

Në Kinën e lashtë, bretkosa konsiderohej një simbol i pasurisë, mençurisë dhe jetëgjatësisë.Secili person duhet të gjejë rrugën e tij unike drejt pasurisë. Ndoshta ky test i personalitetit mund t’ju ndihmojë me këtë. SHTYP KETU DHE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE HAPE LAJMIN

 

 

Zgjidhni një nga 16 bretkosat dhe gjeni rrugën drejt prosperitetit financiar.

 1. Burimi i pasurisë suaj është një profesion që lidhet me publicitetin dhe famën. Është e rëndësishme që ju të kujdeseni për pamjen dhe shijen tuaj të mirë. Është e mundur që thirrja juaj të jetë gazetari, bota e modës apo ndoshta marketingu. Nuk përjashtohet një karrierë krijuese si këngëtar apo aktor.
 2. Burimi juaj i pasurisë jeni vetvetja. Idetë dhe mendimet tuaja kanë potencial të jashtëzakonshëm. Ju mund të shpikni një profesion krejtësisht të ri për veten tuaj dhe të shkëlqeni në të. Mendja juaj është racionale dhe ju mendoni shumë logjikisht. Ndoshta do të dilnit mirë në ndonjë fushë të shkencës. Mos kini frikë të thoni mendjen tuaj.
 3. Burimi juaj i pasurisë është besimi. Nuk është domosdoshmërisht një fe. Mund të besoni në ëndrrën tuaj, forcën tuaj, por edhe te njerëzit që ju rrethojnë. Thirrja juaj profesionale mund të jetë çdo gjë që lidhet me ndihmën e të tjerëve, për shembull një punë si profesor.
 4. Burimi juaj i pasurisë është puna në ekip, në një rreth njerëzish me mendje të njëjtë. Ju mund të punoni në një zyrë ose në shtëpi ose të bëheni drejtues i kompanisë tuaj, por në çdo rast, është e rëndësishme të keni njerëz të afërt në shpirt: të afërm, miq fëmijërie, bashkëshort, partner të besueshëm. Me pak fjalë, dikush që do të mbështesë gjithmonë idetë tuaja dhe do të ndihmojë në situata të vështira.
 5. Burimi juaj i pasurisë është absolutisht gjithçka që lidhet me komoditetin e shtëpisë. Ju e doni komoditetin e shtëpisë tuaj dhe do të ishit shumë të lumtur nëse do të mund të fitonit prosperitet financiar duke ndjekur hobin tuaj. Ju mund të jeni pronar i një dyqani apo kafeneje të bukur, të merreni me industrinë e tekstilit, bimëve apo veglave të kopshtit.
 6. Burimi juaj i pasurisë është aktiviteti, veprimi dhe përparimi. Profesioni që zgjidhni duhet të lidhet me udhëtimet dhe aventurat. Përveç kësaj, është e rëndësishme të kaloni kohë në sport. Nëse puna juaj nuk është e tillë, atëherë zgjidhni një hobi të ngjashëm, shkruan abcnews.al.
 7. Burimi kryesor i pasurisë është argëtimi. Ju do ta keni më të lehtë në industrinë e argëtimit, ose si prezantues televiziv. Ju pëlqen të shijoni jetën dhe nuk mund të uleni në një tavolinë zyre për tetë orë në ditë. Keni nevojë për një punë krijuese ku herë pas here mund të relaksoheni ose të argëtoheni.
 8. Burimi i pasurisë suaj janë festat. Mund të hapni një dhomë lojërash dhe një sallë festimesh, të punoni si fotograf feste ose të bëheni muzikant. Do të provoni të jeni një stilist, dekorues ose luleshitës i talentuar.
 9. Një burim pasurie për ju është një ndjeshmëri tepër e fortë. Ju mund të bëheni një psikolog i mirë, megjithëse në këtë rast mund t’ju pengojë emocionaliteti juaj i tepruar. Përpiquni për harmoni. Çdo punë krijuese është ideale për ju. Jeni të mëshirshëm dhe gjithmonë plot dhembshuri për ata që ofendohen nga jeta.
 10. Burimi juaj i pasurisë është mirësia. Ju ndoshta jeni shumë të rreptë dhe marramendës me njerëzit, ju pëlqen organizimi dhe saktësia. Kjo është pikërisht arsyeja pse ju do të bënit mirë në industrinë e hotelerisë, ose si shitës i një produkti luksoz.
 11. Burimi i pasurisë suaj është biznesi juaj. Nëse ka lidhje me ndërtim, punë monotone në zyrë apo diçka tjetër, nuk ka rëndësi. Në fund të fundit, duhet të krijoni vazhdimisht diçka të re, diçka që do t’u shërbejë njerëzve për shumë vite. Ju jeni një person serioz dhe i përgjegjshëm, dini të bëni vetëkritikë dhe të mësoni nga gabimet tuaja. Ju jeni një mentor dhe mësues mjaft i mirë për ata që janë më të rinj se ju dhe që sapo kanë filluar.
 12. Burimi kryesor i pasurisë është gjithçka që lidhet me shpejtësinë. Kjo përfshin industrinë e automobilave dhe çdo gjë që ka të bëjë me trenat dhe aeroplanët. Ju jeni një person modern, shpejtësia, besueshmëria dhe cilësia janë të rëndësishme për ju. Ndonjëherë duket se jeni plotësisht i rraskapitur nga gara dhe nuk keni kohë për të jetuar. Në momente të tilla, ju duhet patjetër një pushim, shkruan abcnews.al.
 13. Burimi juaj i pasurisë është sigurimi i ngrohtësisë dhe gëzimit. Mos u ndalni në gjërat e vogla, lërini të tjerët ta bëjnë atë. Detyra juaj është të përhapni njohuri dhe mirësi. Ju keni qëllimet më të mira dhe ndoshta do të bëheni një edukator ose profesor i shkëlqyer.
 14. Burimi i pasurisë suaj është sensi juaj i humorit. Në çdo situatë të jetës, ju mund të jeni humoristi i shoqërisë. Në shumë fusha aktiviteti jeni thjesht të pazëvendësueshëm. Inteligjenca juaj jo vetëm që do t’ju ndihmojë të gjeni miqtë e duhur, por do të jetë edhe motori i karrierës suaj. Është e mundur që për ju është bërë një karrierë si shkrimtar apo skenarist.
 15. Burim pasurie për ju është çdo profesion që lidhet me pastërtinë, madje deri diku sterilitetin. Një karrierë si mjek ose shkencëtar mund të jetë e suksesshme. Zakonisht duhet t’i mbani mendimet tuaja të qarta, jeni një person moral me një ndërgjegje të patëmetë. Nuk ju pëlqen të gënjeni dhe ju pëlqen të ndihmoni të tjerët.
 16. Burimi i pasurisë suaj është jashtë, në një vend të largët. Përndryshe, deti do të luajë gjithmonë një rol të madh në jetën tuaj. Prandaj, është mirë nëse biznesi ose hobi juaj ka të bëjë me ujin. Por nuk është e nevojshme të bëheni peshkatar apo hidraulik. Thjesht mund të mendoni nëse duhet ta provoni veten si guidier turistik apo nëse ju pret një ftesë në një vend mesdhetar./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *