• June 8, 2023

E rëndë/ Një person plāgos me th ikë 6 fëmijë, dy prej tyre në gjendje të rëndë

Disa fëmijë janë go ditur me th ikë në një park pranë liqenit Annecy,Hap më poshtë Iinkun rekI’amues dhe shiko PAMJET/F0T0-VlDE0

në juglindje të Francës, tha ministri i brendshëm.

Gérald Darmanin konfirmoi se autori ishte arr estuar nga policia.

Sipas AFP, 6 fëmijë janë pla gosur, dhe sipas mediave lokale dy janë në gjendje kritike.

BFM TV raportoi se vi ktimat ishin rreth tre vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *