• June 8, 2023

Ja pamjet kur disa persona suImuan plakun ne nje pyIl, por ajo se cfare ju ndodhi atyre do tju le pafjal..(VIDEO)

Ja pamjet kur disa persona suImuan plakun ne nje pyIl, por ajo se cfare ju ndodhi atyre do tju le pafjal.Bennett nuk kishte fëmijë dhe gruaja e tij e dashur ndërroi jetë tre vjet më parë, kështu që asgjë nuk e mbante në qytet.

 

 

Atij iu deshën rreth tre javë për t’u përgatitur për zhvendosjen, gjatë së cilës burri shiti shtëpinë e tij dhe gjeti një shtëpi të re në zonën veriore. Përkundër faktit se zhvendosja e tij ra në një ditë dimri me dëborë, Bennett e shijoji bukurinë e tokës pyjore.

I moshuari e zgjidhi shpejt çështjen e punës duke u punësuar si portier në shkollën lokale. Gjatë dimrit, detyrat e tij përfshinin vetëm pastrimin e borës dhe spërkatjen me kripë në shtigjet e rrëshqitshme.

I gjithë procesi zakonisht i merrte të moshuarit rreth tre orë, pas së cilës ai e kishte pjesën tjetër të ditës të lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *