• June 8, 2023

JAM martuar ne Prishtine dhe kam dy femije por

Un nji bjonde e rritur me familjen ne Pej pas saj u kthyem ne Prishtine dhe ne fudn mbarova tek burri im Nuk mundja t’I ndaja sytë dhe nuk mundja t’i rezistoja ëmbëlsisë tënde ndaj meje, sjelljes së mirë dhe përshtypjes e të qenit njeri. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

U martuam, lindëm 2 fëmijë dhe dashuria vetëm se bëhej më e fortë. Çdo ditë më bëje krenare me sjelljet dhe kujdesin si bashkëshort, por…kjo nuk zgjati. Që nga shtatzënia e dytë, unë si grua, kisha mall përqafimin tënd. Kisha mall të më bëje një çaj, të tregoje pak kujdes, të paktën për hir të fëmijëve që gjithmonë kam ëndërruar t’i rrisim në mënyrën më të mirë të mundshme, por kohen e fudnit kom hetu se kom deshir te njoftoj dike ashtu si u ka hije dy prindërve.clio me posht ne rl ekam [per vazhdim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *