• June 8, 2023

Lëkundje të forta tërmeti në Greqi/ Tronditet edhe Athina

GREQI- Një tërmet i fortë me magnitudë 4.8 të shkallë ka tr onditur Greqinë.Hap më poshtë Iinkun rekI’amues dhe shiko PAMJET/F0T0-VlDE0

Lëkundjet e tërmetit me qendër në Atlanti, janë ndjerë veçanërisht në Athinë.

Tërmeti ka ndo dhur në afërsi të fshatit Exarchos dhe deri më tani nuk raportohet për dëm e.

 

GREQI- Një tërmet i fortë me magnitudë 4.8 të shkallë ka tr onditur Greqinë.Hap më poshtë Iinkun rekI’amues dhe shiko PAMJET/F0T0-VlDE0

Lëkundjet e tërmetit me qendër në Atlanti, janë ndjerë veçanërisht në Athinë.

Tërmeti ka ndo dhur në afërsi të fshatit Exarchos dhe deri më tani nuk raportohet për dëm e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *