• June 8, 2023

‘Mirë, por sikur jemi pak herët me ahengun’! Arbana dhe Eduarti surprizohen nga ‘këngëtari’. Video

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj do të martohen në datën 17 qershor.Ceremonia që do të bëjë bashkë familjarë, miq dhe bashkëpunëtorë të ngushtë të çiftit, do të zhvillohet në Toskana, Itali.

 

 

Aktualisht ata po merren me përgatitjet e fundit të ceremonisë, mirëpo nuk i kanë lënë pas dore edhe pushimet, duke e bërë një “muaj mjalti” edhe para dasmës.Hap më poshtë Iinkun rekI’amues dhe shiko PAMJET/F0T0-VlDE0

Atmosfera festive ka filluar të ndjehet për çiftin, siç ka treguar vetë Arbana në InstaStory. Në Tiranë, ata janë pritur me çifteli dhe teksa Eduarti shijon muzikën, moderatorja shkruan:

“Mirë, por sikur jemi pak herët me ahengun”.

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *