• June 9, 2023

29-vjeçarja bën veprimin e turpshëm/ ”As që dua ta di se çfarë thotë babai dhe nëna ime”

Marie është një 29-vjeçare gjermane, që bën një punë ndryshe nga shumica e vajzave.Marie mund të fitoj deri në 5 mijë euro në natë. Ajo punon me pagesë për të kënaqur burrat e mëdhenj në moshë. Po a i intereson se çfarë mendojnë prindërit e saj për të dhe për punën e saj? LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Marie thotë: Mjafton sa fitoj, i fitoj kollaj dhe as nuk dua ta di se çfarë mendon babai im për këtë, as nëna ime.” Sa më shpejt të jetë e mundur, ajo dëshiron të shfaqet përsëri para burrave të vërtetë në vend se para kamerës së telefonit celular, madje ajo thotë se në mënyrën e parë bënte edhe më shumë para. Por jo vetëm kaq, pasi 29-vjeçarja i tall vajzat që punojnë tetë orë dhe marrin pak para. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo thotë se ka zgjedhur një mënyrë të lehtë për të bërë para dhe majde dhe kënaqet dhe nuk lodhet. Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *