• June 9, 2023

Dita e dytët / Këtu mund ta shikoni LIVE kampionatin e seksit më të “zjarrtë” në Evropë

Suedia, vend i njohur për politikat e saj më gjithëpërfshirëse për lirinë dhe barazinë, është bërë vendi i parë në botë që ka regjistruar zyrtarisht seksin si sport. Me këtë, vendi do të presë për herë të parë ‘Kampionatin Evropian të Seksit’ në Goteborg nga e enjtja, 8 qershor.

 

 

Ngjarja do të zhvillohet nën drejtimin e Federatës Suedeze të Seksit dhe në të do të marrin pjesë pjesëmarrës nga të gjitha etnitë, orientimet seksuale dhe gjinitë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në emailin info@swedishsexfederation.com, sipas faqes zyrtare të internetit.

Shikojeni LIVE KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *