• June 9, 2023

Djali me çakmakun kontrollon se sa është mbushur rezervuari. Shiko sa dëm mund të bëjë një çakmak?

Një mënyrë mjaft e shpejtë dhe efikase për të mësuar rreth mjedisit, vetëm se ky mund të jetë lajmi i fundit që mësoi në jetën e tij.
Djali me çakmakun kontrollon se sa është mbushur rezervuari. Epo, sa dëm mund të bëjë një çakmak?\

 

Video Player

00:00
01:03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *