• June 9, 2023

Ja pamjet e pabesueshme qe tregojn se si prodhohen sallamet, pas kesaj nuk do te konsumoni me…(VIDEO)

Megjithatë, asnjëherë nuk mund të jemi të sigurt për ad itivët, që përdoren për krijimin e salsiçeve, pasi asnjëherë nuk shkruhen në pakot e shitjes.Në një emision televiziv të krijuar nga Gabriel Hoss dhe të shfaqur në kanalin e shkencës “Science Channel” në SHBA, Discovery Channel Canada tregohet i gjithë procesi i krijimit të salsiçeve

 

 

Videoja e publikuar në YouTube ka më shumë se 80 milionë shikime, me komente të ndryshme të njerëzve të habitur. Një përdorues madje komentoi “Ky është filmi h orror më i f r ik shëm, që kam parë ndonjëherë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *