• June 9, 2023

Ja si gjuajnë Ujqërit nëpër male! Taktika sekrete kundër drerëve..VIDEO

Vazhdimi i tregimit për ujqërit iberikë që kanë mësuar të përdorin veçoritë e terrenit malor në avantazhin e tyre! Një shumëllojshmëri taktikash i lejon ata të gjuajnë me sukses, të kapin dhe të sulmojnë kafshët më të shpejta dhe më të kujdesshme, por edhe grabitqarët kryesorë kanë armiq … Për më shumë informacion rreth këtyre grabitqarëve, shihni VIDEON meposht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *