• June 9, 2023

Jam 28 vjecare, dua nje dashuri per nje nate te bejme qef!!

Jam 28 vjecare, dua nje dashuri per nje nate te bejme qef!!Ckemi cuna jeni mire dhe jam 28 vjeqare ,dua te fe.johem me një shq.iptarë.Unnetoj në Gjermani dhe jam 33 vjeqare dua te fejohem me një shqip.tarë që ta ruaj traditën e babes LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

 

 

tim dhe nuk dua kafen e mengjesit te pij vetem Unë dëshiroj qe ta ruaj tr.aditen e babait tim dhe te fejohem me nje shqiptar.

Deshira ime eshte qe babai im te e beje zgjed.hjen time per tu martuar sepse prinderit jane gjeja me vl.efshme ne boteJam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi di.ta që të jetoj jetën me një d.jalë Dua ta gjej një djalë nga Kosove apo shqiperi shiko me p0shte per kon.taktin.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *