• June 9, 2023

Kam qen e fejuar por jam e vetme qe 3 vite jam e gatshme per nje fillim te ri, me kontaktoni…

Kam qen e fejuar por jam e vetme qe 3 vite jam e gatshme per nje fillim te ri, me kontaktoni… Pershendetje per te gjithe une jam Leonora nga Peja dhe jetoj ne Gjermani jam 32 vjeqare dhe jam e divorcuar, une kam qen e fejuar per disa vite dhe u ndava sepse morra vesh qe me kish tradhtu,SHlH ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

 

 

un tradhtin nuk e fali dhe smuj me perballu at sen dhe jena nda, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

 

 

Kam qen e fejuar por jam e vetme qe 3 vite jam e gatshme per nje fillim te ri, me kontaktoni… SHlH ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Pershendetje per te gjithe une jam Leonora nga Peja dhe jetoj ne Gjermani jam 32 vjeqare dhe jam e divorcuar, une kam qen e fejuar per disa vite dhe u ndava sepse morra vesh qe me kish tradhtu, un tradhtin nuk e fali dhe smuj me perballu at sen dhe jena nda, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *