• June 9, 2023

Këngëtari i madh grek i habit të gjithë: Kam fjetur me mbi 4,000 gra, ja çfarë iu pëlqente

Këngëtari grek Lefteris Pantazis, ka deklaruar se ka shkuar me 4 mijë gra.“Unë mund të kem sh kuar me më shumë se 4000 gra,” ka thënë këngëtari gjatë një interviste”, shkruan Protothema.gr.“I falenderoj sepse edhe ato kanë kaluar mirë dhe unë kalova mirë ”, përfundoi ai

 

 

Lefteris Pantazis është një emër i njohur edhe në vendin tonë. Kënga e tij hit ‘Tope, tope o papagalos’ dëgjohej dikur gjerësisht.

Ai ka bashkëpunuar edhe me këngëtarin shqiptar, Devis Xherahun në këngën ‘- A me do…Un’te dua shum…’

Këngëtari i njohur grek i habit të gjithë: Kam bërë me mbi 4,000 gra, ato më…

 

Këngëtari grek Lefteris Pantazis, ka deklaruar se ka shkuar me 4 mijë gra.

“Unë mund të kem sh kuar me më shumë se 4000 gra,” ka thënë këngëtari gjatë një interviste”, shkruan Protothema.gr.

“I falenderoj sepse edhe ato kanë kaluar mirë dhe unë kalova mirë ”, përfundoi ai

Lefteris Pantazis është një emër i njohur edhe në vendin tonë. Kënga e tij hit ‘Tope, tope o papagalos’ dëgjohej dikur gjerësisht.

Ai ka bashkëpunuar edhe me këngëtarin shqiptar, Devis Xherahun në këngën ‘- A me do…Un’te dua shum…’

Këngëtari i njohur grek i habit të gjithë: Kam bërë me mbi 4,000 gra, ato më…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *