• June 9, 2023

Kurti nëpër shi e me çadër shihet duke ecur rrugëve të Prishtinës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është parë me çadër teksa ecte rrugëve të Prishtinës.Nuk dihet për ku është nisur Kurti, poqë lexuesit kanë dërguar video teksa ai po ecte nëpër shi.Përndryshe, kryeministri Kurti është duke u përballur me kërkesa perëndimore që të rishikojë vendimet e tij për veprimet në Veriun e Kosovës.

 

 

Kreu i ekzekutivit thotë se me SHBA-në dhe BE-në ka raporte shumë të mira, por me emisarët e tyre përballet me sfida.

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është parë me çadër teksa ecte rrugëve të Prishtinës.

Nuk dihet për ku është nisur Kurti, poqë lexuesit kanë dërguar video teksa ai po ecte nëpër shi.

Përndryshe, kryeministri Kurti është duke u përballur me kërkesa perëndimore që të rishikojë vendimet e tij për veprimet në Veriun e Kosovës.

Kreu i ekzekutivit thotë se me SHBA-në dhe BE-në ka raporte shumë të mira, por me emisarët e tyre përballet me sfida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *