• June 9, 2023

Leku letër reperi Shqiptar STRESI shihet teksa e ka të mbushur qesen me para

Reperi i njohur nga Shqiperia Stresi,apo fituesi i BigBrotherVIP’Kosova.Ai sot është shfaqur me një shumë të medha parash teksa e ka qesen e mbushur ende nuk dihet shuma.Ja dhe video

 

 

Reperi i njohur nga Shqiperia Stresi,apo fituesi i BigBrotherVIP’Kosova.

Ai sot është shfaqur me një shumë të medha parash teksa e ka qesen e mbushur ende nuk dihet shuma.

Ja dhe video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *