• June 10, 2023

Ja pamjet nga momenti kur shoferin e autobusit e ze gjumi teksa voziste, pasagjeret e filmojn at dhe..(VIDEO)

Pamjet e një shoferi që duket duke fjetur. Ai dukej se po dremitej në timon!Shpresoj se gjithçka është në rregull. Kjo është në Singapor. Përditësim – kompania e autobusit e përfshirë ka sqaruar se shoferi i autobusit nuk po dremite.

 

 

Përkundrazi, ai kishte disa dhimbje në qafë dhe po përpiqej të qetësonte qafën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *