• June 10, 2023

Jam nje zonje 57 vjec. Jam e interesuar per nje zotri te kalojm jeten bashk

Jam nje zonje 57 vjec. Jam e interesuar per nje zotri te kalojm jeten bashk Pershendetje, Jam nje zonje 57 vjec. Jetoj ne Europ. Jam e interesuar per nje zotri serjoz dhe me vlera. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE..lexo me teper

 

 

Qe te kalojm bukur pjesen e mbetur te jetës. Zotria te jetoj ne Europ qe mardhenja jonë mos te kete interes. Faleminderit.

 

Jam nje zonje 57 vjec. Jam e interesuar per nje zotri te kalojm jeten bashk

Pershendetje, Jam nje zonje 57 vjec. Jetoj ne Europ. Jam e interesuar per nje zotri serjoz dhe me vlera. Qe te kalojm bukur pjesen e mbetur te jetës. Zotria te jetoj ne Europ qe mardhenja jonë mos te kete interes. Faleminderit. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE..lexo me teper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *