• June 10, 2023

“Luizi në spital”, Arbër Hajdari përshkruan momentin më të vështirë në “BBV”

Arbër Hajdari ka treguar momentet më të vështira gjatë dy edicioneve të “BBV” tek emisioni “S’e luan topi” me moderatoren Erjona Rusi.Sipas tij momentet më të vështira kanë qenë kur banorët e “Big Brother” kanë përfunduar në spital duke theksuar rastin e Luizit dhe Fifit.

Erjona Rusi: Po momentet më të vështira qoftë në këtë edicion apo në të kaluarin, kush ka qenë?

Arbër Hajdari: Momentet më të vështira kanë qenë kur kishin të bënin me spitale.

Erjona Rusi: Kur shkoi Luizi në spital?

Arbër Hajdari: Po dhe ai, po edhe vjet Fifi. Kanë qenë momente që ti thjesht gjendesh dhe duhet disa kohë të marrësh veten për të kuptuar se çfarë po ndodh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *