• June 10, 2023

Ndahet Blero nga e dashura e re?

Këngëtari i mirënjohur, Blero, ka marr vëmendje me veprimin e fundit në Instagram.Ai ka fshirë të gjitha fotografitë e shkrepura nga e dashura e tij e re, teksa ka vetëm disa javë që e ka konfirmuar romancën.

Nga ky veprim dyshohet se i ka dhënë fund lidhjes me partneren pasi në profil ka lënë vetëm fotografi të vjetra dhe të vajzës, Tara.

Por, mbetet të shihet si do të reagoj tutje artisti për ndjekësit e tij.

 

 

Këngëtari i mirënjohur, Blero, ka marr vëmendje me veprimin e fundit në Instagram.

Ai ka fshirë të gjitha fotografitë e shkrepura nga e dashura e tij e re, teksa ka vetëm disa javë që e ka konfirmuar romancën.

Nga ky veprim dyshohet se i ka dhënë fund lidhjes me partneren pasi në profil ka lënë vetëm fotografi të vjetra dhe të vajzës, Tara.

Por, mbetet të shihet si do të reagoj tutje artisti për ndjekësit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *