• June 10, 2023

Nëna e Besim Dinës vdiq dje, por a e keni ditur se kush është dhe si dukej ajo

Artistit të njohur kosovar, Besim Dina, sot i ka vdekur nëna.Ai vazhdimisht në emisionin e tij “Oxygen” e ka përmendur atë, pwrcjell ORAinfo. shiko videon me posht:Por, më herët nuk kemi pasur mundësi ta shohin atë.Në foton e mëposhtme mund ta shihni se si dukej tashmë e ndjera.

 

 

Artistit të njohur kosovar, Besim Dina, sot i ka vdekur nëna.

Ai vazhdimisht në emisionin e tij “Oxygen” e ka përmendur atë, pwrcjell ORAinfo. shiko videon me posht:

Por, më herët nuk kemi pasur mundësi ta shohin atë.

Në foton e mëposhtme mund ta shihni se si dukej tashmë e ndjera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *