• June 10, 2023

Nëse keni degjuar për djallin dhe nuk edini si duket, At’her mund ta shihni në këtë.. VIDEO

Doja Kat befasoi me paraqitjen e saj djallzore në Javën e Modës në Paris, ku kaloi 5 orë në përgatitje për t’u tharë me bojë të kuqe dhe 30,000 kristale Swarovski!Per me teper ndiqeni videon nga sekonda e 52

 

 

Doja Kat befasoi me paraqitjen e saj djallzore në Javën e Modës në Paris, ku kaloi 5 orë në përgatitje për t’u tharë me bojë të kuqe dhe 30,000 kristale Swarovski!
Per me teper ndiqeni videon nga sekonda e 52

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *