• June 10, 2023

Prej sonte jam e vetme ne banesen dhe do jetoj si dua dhe do ta bej un me ke dua

Prej sonte jam e vetme ne banesen dhe do jetoj si dua dhe do ta bej un me ke dua…E pastrova punen me mamin dhe motren i kemi nda sendet deri ne gjelpan dhe tani krejt qka ke.mi i kemi te n.dame… mua me ra te kem nje banes dhe vetura kurse mami dhe motra morren ma shum pasi mami do jet me motren time sba.shku..   LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

 

 

dhe tani jam e lir ne te gjitha punet ne fillim kam vendos te mos pu.noj por vetem te knaqem ne maks.imum ashtu siq me ka hije mu..

 

Prej sonte jam e vetme ne banesen dhe do jetoj si dua dhe do ta bej un me ke dua…

E pastrova punen me mamin dhe motren i kemi nda sendet deri ne gjelpan dhe tani krejt qka ke.mi i kemi te n.dame… mua me ra te kem nje banes dhe vetura kurse mami dhe motra morren ma shum pasi mami do jet me motren time sba.shku.. dhe tani jam e lir ne te gjitha punet ne fillim kam vendos te mos pu.noj por vetem te knaqem ne maks.imum ashtu siq me ka hije mu..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *