• June 11, 2023

Amerikanët po ngrinë! Stuhia historike dhe stuhia e dimrit goditën SHBA-në VIDEO

Ndiqeni pamjet me posht Lajme për fatkeqësitë natyrore çdo ditë. Fatkeqësi 21-25 dhjetor. Lajme të drejtpërdrejta për motin e keq. Dhimbja e tokës do ta pastrojë planetin nga njerëzimi. Në botë në një ditë për natyrën e rëndë. Katastrofat janë këtu dhe tani. Ngrohja globale nuk është larg.

 

 

 

Ndiqeni pamjet me posht
Lajme për fatkeqësitë natyrore çdo ditë. Fatkeqësi 21-25 dhjetor. Lajme të drejtpërdrejta për motin e keq. Dhimbja e tokës do ta pastrojë planetin nga njerëzimi. Në botë në një ditë për natyrën e rëndë. Katastrofat janë këtu dhe tani. Ngrohja globale nuk është larg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *