• June 11, 2023

Arabia saudite po ndërton pist Skijimi në mes të shkretëtirës..VIDEO

Arabia Saudite dëshiron të ndërtojë një vendpushim masiv skish të quajtur Trojena. Ata u zgjodhën gjithashtu për të pritur Lojërat Dimërore Aziatike 2029. Në këtë video, ne hedhim një vështrim më të afërt në planet për këtë megaprojekt të çmendur dhe nëse ka kuptim të ndërtohet Trojena në një rajon të shkretë.

 

 

Për më shumë përmbajtje rrokaqiejsh dhe megaprojekti, sigurohuni që të abonoheni në Top Luxury. Faleminderit për shikimin e kësaj videoje: Lojërat Dimërore të Arabisë Saudite në shkretëtirë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *