• June 11, 2023

Arta Elezaj veç po vizëllon moj çikë, me këtë luks të tepruar kah je nis …

Aktorja dhe blogerja e njohur kosovare definitivisht bënë jetë luksoze.Në secilën paraqitje të saj, ajo na bënë me dije se vishet firmato dhe me shumë stil, shkruan Raporto24.Ajo nuk ka dëshirë të qëndrojë gjatë në një vend të zakonshëm, andaj jo rastësisht frekuenton vende të ndryshme gjithandej botës.

 

 

 

Aktorja dhe blogerja e njohur kosovare definitivisht bënë jetë luksoze.

Në secilën paraqitje të saj, ajo na bënë me dije se vishet firmato dhe me shumë stil, shkruan Raporto24.

Ajo nuk ka dëshirë të qëndrojë gjatë në një vend të zakonshëm, andaj jo rastësisht frekuenton vende të ndryshme gjithandej botës.

Por, asnjëherë nuk na e zbulon dot se kush është personi I cili e shoqëron në këto udhëtime.

Por, asnjëherë nuk na e zbulon dot se kush është personi I cili e shoqëron në këto udhëtime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *