• June 11, 2023

Besim Dinës i ѵdes prindi

Aktori dhe moderatori i njohur kosovar, Besim Dina ka marr sot lajmin më të hidhur të jetës.Nëna e Besimit është ndarë sot nga jeta.Ngushëllime moderatorit për humbjen e personit më të dashur, nënës.

 

 

Aktori dhe moderatori i njohur kosovar, Besim Dina ka marr sot lajmin më të hidhur të jetës.

Nëna e Besimit është ndarë sot nga jeta.

Ngushëllime moderatorit për humbjen e personit më të dashur, nënës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *