• June 11, 2023

Efi nis pushimet ‘djeg’ rrjetin me bikini

Efi, këtë fundjave duket se po e shijon në maksimum, pranë detit dhe malit.Nuk munguan fotografitë atraktive që ndezën rrjetin.Ajo me bikini ngjyrë të gjelbërt duket tejet joshëse.Video me poshte:

 

 

 

Efi, këtë fundjave duket se po e shijon në maksimum, pranë detit dhe malit.

Nuk munguan fotografitë atraktive që ndezën rrjetin.

Ajo me bikini ngjyrë të gjelbërt duket tejet joshëse.Video me poshte:

Komentet në postimin e bukuroshes ishin të shumta, ku shumica ishin pozitive.

Komentet në postimin e bukuroshes ishin të shumta, ku shumica ishin pozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *