• June 11, 2023

Gjatë gjimnazit ishte nxënëse me 5-sha, por në maturë u bë një ‘bombë’ e vërtetë, i habiti shokët e gjeneratës

Gjatë gjimnazit ishte nxënëse me 5-sha, por në maturë u bë një ‘bombë’ e vërtetë, i habiti shokët e gjeneratësRona Emërllahu është një ndër maturantet e shumta të këtij viti.Ajo është nga komuna e Ferizajt dhe ka qenë një nxënësve e shkëlqyeshme.Shiko videon me poshte:

 

 

 

Pse ishte vajzë e 5-save, kjo nuk e pengoi që të kujdeset edhe për pamjen e saj.

Në mbrëmjen e maturës ajo u duk si një yll i vërtetë./ORAinfo/

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *