• June 11, 2023

Isha e martuar ne Prishtin dhe tani kam mbet e vetmuar

ani qe martesa ime dështoi dhe un jam e lire dua qe te njoftohem me djem ose burra qe duan te beje qejf pa obligime serioze dua ta shijoj jetën sa jam e re dhe e bukur dua te provoj gjithqka gjithqka qe me la mbet manget e me mbet ne gjysem vetëm pse u martova dhe u zezova aq shum

 

 

kam hekur sa nuk do te martohem kurre ju lutem me shkruani dhe ne kontaktoni kl ik oni ne re kl am dhe pri sni 2 minu ta dhe je shfaqet numri im i viberit tim vetem serioz me mesazhe ju pres me padurim

 

 

ani qe martesa ime dështoi dhe un jam e lire dua qe te njoftohem me djem ose burra qe duan te beje qejf pa obligime serioze dua ta shijoj jetën sa jam e re dhe e bukur dua te provoj gjithqka gjithqka qe me la mbet manget e me mbet ne gjysem vetëm pse u martova dhe u zezova aq shum kam hekur sa nuk do te martohem kurre ju lutem me shkruani dhe ne kontaktoni kl ik oni ne re kl am dhe pri sni 2 minu ta dhe je shfaqet numri im i viberit tim vetem serioz me mesazhe ju pres me padurim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *