• June 11, 2023

Receta më e mirë për duart me lëkurë të thatë, ka vetëm 3 përbërës;

Receta më e mirë për duart me lëkurë të thatë, ka vetëm 3 përbërës;– 1 e verdhë veze– 1 lugë çaji me mjaltë dhe

 

 

 

Receta më e mirë për duart me lëkurë të thatë, ka vetëm 3 përbërës;

– 1 e verdhë veze

– 1 lugë çaji me mjaltë

– 1 lugë gjelle vaj ulliri.

Përzieni masën mirë, derisa të bëhet homogjene dhe aplikojeni në duar, para se të flini. Lëreni 20minuta dhe shpëlajeni me ujë.

Kjo recetë sugjerohet 2 herë në javë.

– 1 lugë gjelle vaj ulliri.

Përzieni masën mirë, derisa të bëhet homogjene dhe aplikojeni në duar, para se të flini. Lëreni 20minuta dhe shpëlajeni me ujë.

Kjo recetë sugjerohet 2 herë në javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *