• June 11, 2023

Vetëm 1% e njerëzve mund të dallojnë dy kafshë në foto në më pak se 20 sekonda, a jeni mes tyre?

Ilustrimi bardh e zi tregon një zog në një degë peme, duke mbajtur prenë e tij një copë djathë në gojë. Por, nëse e shikoni ilustrimin nga një kënd tjetër do të vini re një kafshë krejtësisht të ndryshme.

 

Vetëm një përqind e njerëzve mund të dallojnë një kafshë tjetër, dhe kjo në më pak se 20 sekonda.

 

Nëse jeni duke luftuar për ta parë atë, thjesht duhet të ndryshoni këndin e shikimit dhe ta shikoni imazhin me kokë poshtë.

A funksionoi për ju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *