• June 11, 2023

VIDEO/ Jahti me 29 persona në bord shpërthen në flakë, 3 turistë të zhdukur

Tre turistë britanikë raportohet se janë zhdukur pasi një jaht mori flakë gjatë lëvizjes në ujë. Në anijen, e quajtur Uragani, që shpërtheu në flakë në Detin e Kuq, Egjipt , ishin 29 persona.

 

 

Tre turistë britanikë raportohet se janë zhdukur pasi një jaht mori flakë gjatë lëvizjes në ujë. Në anijen, e quajtur Uragani, që shpërtheu në flakë në Detin e Kuq, Egjipt , ishin 29 persona.

Pamjet tronditëse treguan gjysmën e jahtit duke u shkatërruar nga flakët. Shërbimet e shpëtimit u alarmuan për zjarrin pasi flaka u tha se kishte filluar në dhomën e motorit për shkak të një qarku elektrik.Shiko videon:

Deri më tani, 26 pasagjerë janë shpëtuar, ku 12 prej tyre janë britanikë dhe 14 të tjerë mendohet të jenë egjiptianë.

Pamjet tronditëse treguan gjysmën e jahtit duke u shkatërruar nga flakët. Shërbimet e shpëtimit u alarmuan për zjarrin pasi flaka u tha se kishte filluar në dhomën e motorit për shkak të një qarku elektrik.Shiko videon:

Deri më tani, 26 pasagjerë janë shpëtuar, ku 12 prej tyre janë britanikë dhe 14 të tjerë mendohet të jenë egjiptianë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *