• June 12, 2023

Aeroplanit i keputet njera nga rrotat teksa po nisej nga aeroporti ne Itali, do te mebteni pa fjal se ku perfundoi..(VIDEO)

Pamjet e filmuara rastësisht nga një banor në Pulia, tregojnë momentin kur një Boeing 747 Dreamlifter.Në pronësi të kompanisë Boeing, humb një nga rrotat kryesore gjatë nisjes. Avioni sapo u nis për në Aeroportin Ndërkombëtar Charleston në SHBA, dhe pavarësisht incidentit, ka vazhduar fluturimin.

 

 

 

Pamjet e filmuara rastësisht nga një banor në Pulia, tregojnë momentin kur një Boeing 747 Dreamlifter.

Në pronësi të kompanisë Boeing, humb një nga rrotat kryesore gjatë nisjes. Avioni sapo u nis për në Aeroportin Ndërkombëtar Charleston në SHBA, dhe pavarësisht incidentit, ka vazhduar fluturimin.

Pamjet tregojnë një tym të dendur që del nga pjesa kryesore e rrotave, vetëm disa sekonda pasi avioni u ngrit në ajër.

 

Pamjet tregojnë një tym të dendur që del nga pjesa kryesore e rrotave, vetëm disa sekonda pasi avioni u ngrit në ajër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *