• June 12, 2023

Burri lejon gruan të flejë me meshkuj të tjerë kur ai është në punë: Mjafton në darkë të kthehet te unë

Një burrë britanik thotë se marrëdhënia me gruan e tij është forcuar pasi i sugjeroi asaj të flinte me djem të tjerë kur ai të jetë në punë. Matt, i cili nuk pranoi t’i jepte mbiemrin e tij gruas, foli për marrëdhënien e tij të zjarrtë katërvjeçare me Zoe.Në një intervistë për serialin YouTube “Love Don’t Judge”, 36-vjeçari tha se ai dhe Zoe, 31 vjeç, janë takuar disa muaj më parë.

 

 

 

Ai tha se i ka sugjeruar asaj të niste marrëdhënie seksuale me burra të tjerë në kohën kur ai të jetë në punë.

“Kur ramë dakord që ajo të flinte me burra të tjerë, isha i lumtur, sepse gratë më kishin mashtruar më parë, duke e bërë pa dijeninë time, kështu që isha mjaft i lumtur që gjeta dikë që nuk do të më mashtrojë pasi po lejoj vetë”, tha Matt.

Sipas burrit, kjo gjë ndihmoi në eliminimin e paranojës që kishte depërtuar në marrëdhëniet e mëparshme të tij, ndërkohë që krijoi besim, intimitet dhe komunikim me Zoe.
Seksi i Zoe me burrat e tjerë kryhet kur Matt shkon në punë.

Matt tha se të gjithë burrat e Zoe të cilët e zëvendësojnë atë kur ai është në punë, janë të rinj dhe të pashëm dhe pranon se kjo mund t’i shkaktojë atij të ndiejë pak xhelozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *