• June 12, 2023

Cm.enduri ne autostrad, Ja pamjet se cfare beri pIaku 50 vjecare shqiptar ne mes te Italis do tju le pafjal..(VIDEO)

Bëhet lajm në mediat italiane një shqiptar 50-vjeçar, pas çm en dur isë që ka bërë në autostradë.Ngjarja ka ndodhur në Genova dhe video ka bere xhiron e mediave italiane. Shqiptari ishte ne timonin e makines kur kuptoi se ishte ne rrugen e g ab u ar,

 

 

por ne tentative per t’u kthyer ben ga fen e madhe qe mund t’i kishte kush tuar edhe jeten. Futet ne korsine e g ab uar duke ecur ne kah te kun dert te makinave.

Ne fund, po lic ia e ka nda luar duke i b llok ua r edhe patenten edhe automjetin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *