• June 12, 2023

Iu afrua vajzes shum afer nga mbrapa, Ja pamjet se cfare i bene i dashuri i saj djaloshit..(VIDEO)

Ky është momenti kur një burrë g o d et me g ru sht në fytyrë kur një të ri.Pasi ky i fundit po shikonte të dashurën e tij tek të pa sm  et. Në pamjet filmike do të shikoni se si burri g o de t pa h ezi tuar të riun dhe më pas ai ik ën  nga dyqani. Ngjarja ka ndodhur në një dyqan celularësh në Karolinën e Veriut.

 

 

 

Ky është momenti kur një burrë g o d et me g ru sht në fytyrë kur një të ri.
Pasi ky i fundit po shikonte të dashurën e tij tek të pa sm  et. Në pamjet filmike do të shikoni se si burri g o de t pa h ezi tuar të riun dhe më pas ai ik ën  nga dyqani. Ngjarja ka ndodhur në një dyqan celularësh në Karolinën e Veriut.

 

Video Player

 

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *